Geboren 1938. Opleiding  architect HBO, andere kunsten autodidact. Vóór 2003 ben ik actief geweest als zelfstandig architect. Daarnaast was en ben ik de ontwikkelaar van een digitaal informatiesysteem voor de bouw.

Als beeldhouwer ben ik vrijwel dagelijks in mijn atelier thuis te vinden. Omdat mijn atelier klein is en voor contact met andere beeldhouwers, reis ik elk jaar naar Italië  waar ik werk ik in de studio van Fondazione ARKAD in Seravezza, vlak bij het beeldhouwersparadijs Pietrasanta.

Voor mijn beelden gebruik ik machinaal gereedschap - mijn beitels worden met perslucht aangedreven, maar het afwerken gaat met de hand. Ik werk in steen en hout. In Italië kan ik mooie stukken marmer vinden, albast is ook een steensoort waar ik graag in werk. Het hout waarin ik werk vind ik vaak bij mij in de buurt, op de Veluwe, houtsoorten zoals beuken, berken, acacia en dennen.

Het vertrekpunt voor mijn beelden is meestal het brok steen of hout dat op de bok staat. Ik probeer daarin de vorm te zien die ik er uit wil halen, het daarop volgende hakproces is een dialoog met het materiaal. Alleen bij machinaal gezaagde steen ga ik uit van een idee dat ik in mijn hoofd heb, maar ik werk zonder model vooraf (taille direct). De vorm die ontstaat is soms een mensfiguur, soms abstract en soms iets daar tussen in.